duminică, iunie 27, 2010

Contabil Şef!

Sunt curioasă! Contabilizează Cineva numărul firmiturilor pe care le-am strîns în Total (cumulînd toate aşezările vieţii!), ale mele şi ale persoanelor dragi? Hîîî?

5 comentarii:

Alexandru spunea...

doua, trei, patru, un milioncinsutesase, inmultim cu persoane dragi, sase ori sase treisase, punem sase si tinem trei, am gresit, doua, trei...

Cony spunea...

Buna intrebare ! Cu raspunsul insa... mult mai greu...

crocolili spunea...

tinem trei firmituri in minte, doua pe varful limbii, si uite cum se pierd! nimic nu se tine in minte, totu se pune pe hartie. :)

@cony: va veni si ziua raspunsului

Rigel spunea...

In tinerete ma intrebam asta. Sau cel putin ceva asemanator. Contabilizeaza oare cineva tigarile fumate/zambetele/insectele inghitite in somn/pasii/etc? Si speram ca intr'un anumit punct al existentei un batranel cu barba stufoasa imi va pune in fata o lista completa, iar eu ma voi minuna de cate x-uri am adunat sau cate z-uri am irosit. Apoi a aparut internetul si am aflat, nu fara tristete, ca exista cate o medie pentru fiecare nimic pe care ti'l poti imagina.

Draga mea necunoscuta, imi pare rau pentru ultimul meu post. Uneori reusesc cu mare succes sa fiu un mitocan:)

crocolili spunea...

insectele inghitite in somn? :) inseamna ca ai tabacit multa iarba cu spinarea ta.


draga rigel,

eu nu m-am suparat. ma bucur de ultimul tau post. yo chiar adun multe firmituri, deci ma intereseaza mult acest aspect. :)