duminică, ianuarie 02, 2011

Happy new ears!

Nici n-am trecut bine ieri pragul noului an, că am și tras o trîntă pe gheață! Foarte dureroasă, am plîns îhîh hî hî. Și cum plîngeam eu așa, c-o mînă înțepenită în zăpadă că nu mă puteam mișca, cu genunchiul într-o dală de beton, am strigat în interior după ajutor Ajutooor! Apoi am început să mă dezmeticesc, să îmi dezlipesc lacrimile (fiindcă trăiesc într-o regiune foarte friguroasă, înghețaseră!) și să culeg feliile de tort de prin zăpadă. Căci la impactul cu solul bocnă farfuria copioasă pe care o țineam în mînă mi-a zburat cît ai zice pește. Fiindcă am căzut lîngă un brad mic, pe farfurie s-au adunat și niște ace verzi. Și cum stăteam eu așa, numai ce i-am văzut pe șoricei. Pentru c-auziseră, au venit să mă ajute. M-au luat de subsuori, Nu te supăra stăpînă dar cu cizmele astea, nici nu ne mirăm!, și șchiopătînd (cu toții, eu din cauza durerii, ei din cauza greutății mele) m-au dus pînă acasă. Acasă durerea genunchiului m-a năpădit și am plîns iar îhîh hî hî. Văzînd una ca asta, șoriceii au comandat de pe Amazon fiecare ce-a știut mai bine. Un șoricel a comandat 100.000 de unități de heparină sodică, un șoricel carbomer, un șoricel parahidroxibenzoat de metil și parahidroxibenzoat de propil, un șoricel etanol, și-un șoricel a comandat ulei de levandă, trolamină și apă purificată, încropind apoi împreună o tinctură magică. Mulțumesc! Ultimul din șoricei s-a întors la locul accidentului să-mi recupereze niște chei din zăpadă. Această însemnare e pentru ei, sunt foarte încîntați...

Le urez la mulți ani pe 2011 și lui ana, ora, mesmeea, Alexandru, zum, Radu, pisica movică, Rigel, Toscana și așa mai departe. Ei nu sunt șoricei, dar...

15 comentarii:

ana pauper din tren spunea...

Sper că ai trecut de torturi în noul an, Lili Croco!

crocolili spunea...

da, și eu sper să n-aibă și tortúrile cireșe!

rux ces spunea...

iepuricii sunt buni la urari lilicrocice :)
an instelat si pentru crocolila!

crocolili spunea...

mulțumesc! îmi și închipui un cer cu chelie, din cauza stelelor căzătoare folosite pentru dorințe :)

Pisică movică spunea...

Eu îți urez așa:
- o clementină
- o prăjiturică eti puf (pe care sper că o cunoști, dacă nu, zvonurile spun că este minunată, cu blatul ei din biscuit rotund și mușuroiul de bezea deasupra, peste care sunt presărate tot felul de chestii colorate)
- o panglică movică
- două pisici tărcate
- o bomboană
- un petec de 50 cm pătrați de iarbă

crocolili spunea...

cîte şi mai cîte, pisică! mulţumesc, n-am mai primit niciodată un petec de iarbă, ce surpriză plăcută!

Anonim spunea...

eu ca sa-ti mai alin supararea iti zic doar atat:sa stii ca eu te-am intrecut in cazaturi,in izbeli,in alunecari,in spartul farfuriilor,al paharelor,si cate si mai cate peripetii.asta ca sa nu te simti asa singurica.si la multi ani si tie si sa ai un an nou fara nici o alunecare(de teren) :))

Alexandru spunea...

Văzînd una ca asta, mi-am comandat şi eu de pe amazon o felie de tort cu glazură de zăpadă. La mulţi ani şi la multă joacă, Stăpînă a Şoriceilor!

crocolili spunea...

văzînd unul ca ăsta, crocolili îl mîncă! mulţuumesc, Alexandru, şi ţie la fel!

de-acu, cînd o să fiu în plonjare o să strig cu gura mare mihaaaaela

Rigel spunea...

Iti multumesc, necunoscuto! Si'ti intorc urarea cu aceeasi bunavointa cu care ai insotit'o.

crocolili spunea...

da nu mai sunt chiar asa necunoscuta :)

Scaietina spunea...

Multi ani buni si spornici, dragă crocoliluţă:)!

crocolili spunea...

hei, bine ai venit pe crocolili în 2011, sky etina! și tu, să ai cît mai multe bunicele!

RCA Ieftin spunea...

:) La multi ani!

crocolili spunea...

:))))