duminică, iunie 12, 2011

Sîngele apă nu se face!

Ah, astăzi se împlinește o săptămînă de bulă! Da, de cînd dețin în ureche o bulă de apă. Nu știu cum să-mi explic, cum a reușit o singură bulă să se desprindă de colectivul de apă, de alma mater, să i se topească rădăcinile și străbunii fix la mine-n căsuța timpanului, și să rămînă. Fie, dacă vrea să trăiască fără scintillă (scînteiuța sufletului), sanchi viertzig fragen von der seele, zero purusha... Întoarce-te înapoi, (măcar) pe alocuri fii gata, start! Nope, stă la mine înăuntru, și face pîc. Sau plîc. Mă descurajează cumplit! Nu ține de mine! Să iasă afară și să se confunde cu împărăția ei. Șoriceii au zis că să mă umple cu apă, să aducem împărăția la bulă ca să se confunde și apoi..., am zis gata, nu mai stați pe gînduri, umpleți deus ex machina cu apă...

16 comentarii:

Anonim spunea...

vai,croco!nu trebuie să te sperii!picătura aia se află acolo cu un scop precis,ăla de a-l spăla pe eustachio că sărmanul vai de el căt e că nu simte țâr de apă pe trupșor!:)

crocolili spunea...

nu e așa, că zici că-i din cauciuc sau elastic, nu transpiră nimic din ea :(

Anonim spunea...

trebuie să îţi fluiere cineva în urechea cealaltă. sigur bula va ieşi fără plîcpîc. deşi eu aş păstra-o în locul tău, ca să-mi împlinească peştişorul din ea 3 dorinţe.

crocolili spunea...

:)) cred că-i cam subțirel la îndeplinit, peștișorul meu din bulă, prometeu cred că-l cheamă și-mi mănîncă ficații din ureche (!)

crocolili spunea...

dar ție ce-ți pasă, tu nu știi, ai urechi de aur :(

rux ces spunea...

o sa-ti susur la ureche...

crocolili spunea...

:)) da, da, multumesc, ca sa mai uit

Anonim spunea...

să ştii că de multă vreme voiam să spun că numai tu le-ai remarcat :)

crocolili spunea...

pam pam!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

Madelin spunea...

Buna ziua, as vrea sa va pot spune "numele meu este:..." dar nu pot intrucat am 5 nume si niciun pronume (astea de obicei migreaza la primele semne de caldura, adverbele sunt alea care salasluiesc cu berzele-de-Martie).

Nu am biro lincos de schimb valutar voluntar, dar ne mai gandim, ne mai razgandim, poate punem de o schium,bare de mame, de tate, de aipiuri, de extensii (oare ce extensie are o arhiva?!?)/.

Nu am nici macar un timpan ca o membrana radio, care sa faciliteze scurgeri de informatii (sau de bule, that is), dispuse riguros intr-un aranjament lagranjean euforic.

Azdizdedimineatza, promovandu-ma singura pe mine mie, ca poetul, pardon, ca Poetul, am zis "iete ce crocodili de sanchi si caro, ce cer indigo, ce misto! Da' am pastrat secretu', asta e.

Nu ma astept la niciun raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ, anticipat sau pasticipat.
Stima sanatoasa ca fuga va dorex.
Si multumiri bune sau nebune, functie de anotimp.

Bai, ce mult am scris!
Sanatate!

:)

Madelin spunea...

Scuze de lunga intruziune, dar m-am simtitara "inspirata" de cei doi antevorbitori, ale caror comentarii identice le-am gasit pe aproape toate blogurile pe care le frecventez.

crocolili spunea...

:)) da, da, mi-a fost clara ironia, si oricum tie iti dadeam raspuns inapoi.

a, dar eu nu sunt crocodili, eu sunt crocolili :) deci bine-ai venit pe crocolili!

Madelin spunea...

Extraordinar domnule, cu dislexia asta.
Pana acuma numai "crocodili" ti-am spus. Asa te am si in blogroll :)

Bine te-am gasit, crocolili!

crocolili spunea...

:)