marți, aprilie 12, 2011

Urechile de molie

Ah, deja simțeam cum sucul de morcovi și fructe (mere și zmeură) se amestecă-n burtă la mine cu carnea de molie, cum fructoza, cea mai răspîndită monozaharidă după glucoză, se acuplează cu fluturele, și se naște (la mine-n burtă, frate) o nouă nație, ori de molie, cu liniuțe-ntre atomi și solzișorul dulce, ori o nouă nație de zmeură, care să dezvolte aripi colorate și trompă la maturitate! Super, în loc de-o burtă plină cu vitamina C să mă soldez cu niște mormane de lînă și paltoane roase (natalitatea e foarte crescută la oule de molii)! Dar am scăpat ca prin urechile acului, că-ndată ce-am zărit-o în drum spre gura mea apă, plutind în caroten, am reciclat acul prin urechile cui am trecut (How is made de pe Discovery) și l-am atașat cojocului de molie! În schimb, ea m-a rugat să-i îndeplinesc două dorințe, să-i dau să bea o gură de apă (cause she just hates morcov și nu vrea să piară cu ăst gust pe limbă!) și cealaltă să-i scot cerceii din ureche. Am întrebat-o că de ce, iar ea a zis că pentru orice eventualitate. M-am tot gîndit de ce. Și am avut o revelație. Poate pentru cazul în care se găsește cineva să se salveze și să scape prin urechi de molie, în drumul său etern spre Soare, ea și le-a pus la dispoziție...

15 comentarii:

ana pauper spunea...

măi crocolili, e o variantă horror... sau amor vincit molia?

crocolili spunea...

da măi, mai bine dădeam pe gît sucul de morcovi cu ochii închiși și nu se ajungea la asta :))

Anonim spunea...

vreau si eu o molie la pachet,va rog frumos!:)

Anonim spunea...

:)) cea mai simpatică molie cu cojoc. oare înainte de descercelare cânta noaptea pân' la trei?

rux ces spunea...

dar genele de molie cum sunt?! :)

crocolili spunea...

@ mihaela: add free statu meu arată că te-ai întors în italia, așa că mă și duc să urc molia în microbuz. va purta în pachetul spre tine o geacă de piele

@ora: poate cînta my boooody is a cage that keeps me from dancing with the one I loveee but my mind holds the keeey :D

@ruxces: io cred că-s groase ca șosetele din lînă

Anonim spunea...

:)))) duamne, în cazul ăsta aşam se explică de ce a vrut să scape de cercei, poate aveau acul blocat pe un şanţ puţin zgâriat.

crocolili spunea...

:)) erau cerceii cheița de la cușcă

Anonim spunea...

uoff,mai croco asa bine ti-ar sade detectiv!astept pachetu,trimit la schimb o oala cu lasagna,bun asa?:)

crocolili spunea...

credeam că-n schimbul unei molii nu pot spera la mai mult de-un buzunar de palton sau cojocel. deci mersi de lasagna, o voi împăia!

Anonim spunea...

pai molie in italiana mai inseamna si nevasta,de aia zic sa dau la schimb ditai oala cu lasagna,sa nu ma mai bata lumea la cap ca nu ma marit!:)

Greiere spunea...

molia caercellata zmeurifera :)

crocolili spunea...

da, acuma că e legalizată și-n latină putem declara că strămoașa ei e moly a lui Circe. dacă mănînci molie, nu te transformi în zmeură cu cercei :)

Anonim spunea...

nu era o molie şcomolie??

crocolili spunea...

m-ai prins :)