luni, mai 23, 2011

Oroare

Doamne, ce oroare! Am simțit o pișcătură, apoi o răspîndire caldă de venin în tot corpul (!) apoi într-un interior muiat cuvintele am fost mazilită! Apoi o dorință uriașă de scărpinare. Am mai făcut cîțiva pași, apoi m-am poticnit din nou, apoi iar cîțiva pași, și n-am mai răbdat, mi-am ridicat pantalonii! Deasupra de genunchi, pișcătura. C-un pix invizibil am tăiat de pe listă furnica...M-am scărpinat direct pe pișcătură cît am putut de tare, apoi mi-am tras înapoi pantalonii (!) și pe-aici ți-e drumul. Am mai făcut cîțiva pași, mi-am zis în gînd, doamne cum pișcă puricii pe-un picior ziua în amiaza mare! Toți în același loc! Și cu laser! Din cauza asta mi-am ridicat iar pantalonii și m-am scărpinat cît am putut de tare pe laser, apoi am vrut să rezist pînă acasă la șoricei, să mă scarpine ei cu o perie de rădăcină...Cînd! Oroare! Pe beton, c-un bîzîit o matahală s-a prăbușit! Doamne, pe dos supraviețuiesc matahale?! Era o insectă care scăpase pur și simplu de la un abator! În loc să atîrne într-un  cîrlig, tranșată, pe dos la mine, ca o societate căpușă! Mai departe nu mai știu nimic, am leșinat, că veninul ajunsese la centrul leșinului de pe lîngă matahale

12 comentarii:

ana pauper spunea...

aoleu... sper că te-ai trezit din leșin! bine măcar că nu era un fluture fîlfîitor. brrrrr!

tot ana pauper spunea...

dă-te repede cu fenistil pe pișcătură și bea un calciu efervescent, nu care cumva să te alergizezi...

Greiere spunea...

oroare, indeed! sa nu mai auzim de piscaturi ca o luam razna complet! dupa ultimul masacru am numarat peste 60 de impunsaturi. :( fenistil rulz, da, la mai putin de 10.

crocolili spunea...

iertare! a fost un leșin sufletesc, și regizat apoi pe crocolili! însă oroarea a fost foarte fizică așa că m-aș fi așteptat să crașhuiesc. însă mulțumesc, nu știam de fenistil. doar de compresil rece

greiere, de la 60 în sus eu cred că trebuei chemată Jandarmeria :)

ana pauper spunea...

@ greiere: feni still rules? :D

Anonim spunea...

pfuai, duamne, sper că nu erau cu picior cu tot, că aveam şi eu unul cu 7 purici dar nu ştiam că sufăr de sindromul picioarelor neliniştite :( erau din coletul de la outlet? erau de la televizor?

rux ces spunea...

lilicroc - m-am speriat ca a venit mica apocalipsa :)

crocolili spunea...

:))) nuu, n-a venit, a venit mica pișcălipsă

Anonim spunea...

văileuu măi fată!zi-le la șoricei să-ți imprumute codița!trece imediautum!te sfătuiește o campioană,să se înțeleagă :D

crocolili spunea...

să-mi împrumute niște codeiniță poate :(

Șoseta spunea...

Ha! Acum am văzut că ai scris despre oroarea unei înțepături și cred că ne-am anticipat. Ohh, the horror! Treci prin Șosetă când ai timp, să vezi despre ce-i vorba în Tangramul androgin de azi. Crocoleală plăcută!

crocolili spunea...

roger!