joi, august 26, 2010

Internal affairs

Asta-i bună! Mi s-a îndrăgostit fata din ciocolată de casă de îngerul de zinc (...mai mult plecat prin delegaţii, pe unde sunt Ananghii). Oh, felicităăăări!
I-am zis că n-o să-i fie uşor! Să supravieţuiască distanţei, m-a întrebat mica grăsună de casă? Nu, poftei mele de dulce, pauvre marguerite, din păcate. :sad face:

3 comentarii:

Alexandru spunea...

hm, si ce-or sa faca, saracii? isi trimit scrisori? si pot scrisorile sa suplineasca Absenta, cit de cit?
isi dau silinta sa-si scrie scrisori Frumoase? adica nu numai mi-e dor de tine mi-e dor de tine mi-e dor de tine, ca na, la un moment dat intervine Rutina. Adica, daca ingerasul de zinc e in delegatie la Bombay, ii scrie ei "Bombay mi se pare pustiu fara tine"? Fac ei un pic de Literatura? E bine sa faci Literatura din chestiuni de inima? :)

Anonim spunea...

ai să mănânci şi scrisorile ca să le dai şansa să ajungă la destinatar? bombayul o să fie mai puţin bombat? va rămâne îngeraşul zincer într-o veşnică delegaţie?

crocolili spunea...

@Alexandru :) :)
sa stii ca ingerii de zinc sunt nemilosi in lucruri de dragoste. adevaru-i ca si eu am fost cam nemiloasa, am postat povestea lor cu fata de ciocalata de casa deja la mine in burta. insa am inghitit-o intreaga, e bine. asa a fost sa fie!

@ora
chiar, nu m-am gindit, buna idee, sa fi mancat scrisorile ca sa le prelungesc şănsuţa!