luni, septembrie 22, 2008

Acuma gata, nu-ti mai pasa, crocolili

Imi luasem oja rosie (lac rosu) intr-o zi. Mi-am pus-o in geanta ca sa uit de ea a doua zi la serviciu. Cand am ajuns a doua zi la serviciu n-am uitat si am scos-o din geanta. Am pus-o dupa o ilustrata, pasul 2 de uitare. N-am uitat. Stai sa bagam ceva si for the record: Munca, munca si iar munca! Imi era o pofta zdravana sa imi fac unghiutzele cu lac rosu (oja rosie). Ma uitam la culoarea naturala, rozalie si ma simteam worthless. Era foarte dimineata si m-am facut. Cand cineva, ce sa vezi?? Ce miroase acolo? Ce faci, crocolili? Ce fac? Nu stiu, miroase a acetona. Si aveam numa' o mana facuta. Mersi beaucoup! Mana stanga o aveam.
Degeaba, ca nu mai aveam stare sa raman asa. Asa ca m-am dus la baie, am asezat sticlutza pe gresie, am dat drumul la apa, si m-am pus pe treaba. Fetele stiu. Una e sa te vopsesti la mana stanga si alta e sa te vopsesti ciuci in baie la mana dreapta. Ca sa nu zic ce ma mai supara ca n-am acetona. Sa curat frumos marginile degetelor mainii drepte, sa arat bine. Dar ce era sa fac? Am iesit din baie, poate cineva voia ceva cu mine. Aratand cum aratam, cine voia ceva cu mine voia in continuare, nu? La o adica :)
Azi mi-a mai sarit culoarea pe alocuri si m-a apucat o pofta sa ma refac. Dar e tarziu. Plus ca plec, am demisionat, stiti.

11 comentarii:

Dana spunea...

ahahahha
ma jur ca si eu am unghiile scurte pictate cu rosu numai la mina stinga!

Anonim spunea...

:))

vezi, dana! de ce trebuie sa fii prietena mea?!

Ramona Gabar spunea...

un' se duc crocolilii cand demisioneaza?

Anonim spunea...

de exemplu intr-un sac de rafie. de suparare ca nu au ajuns la concertul minunat despre care putincioasele ramonele au scris pe blogul lor

dar si mai si, se duc intr-un orasel mic ca sa se bucure altfel de viata. sa scape de reguli. si de trafic. si apoi s-o dea pe misticism

Ramona Gabar spunea...

aaa! in ce oras?
ah, misticiiiiisssm!! im' sclipesc ochii deja. si io vin mai incolo putin la oras mic.

Anonim spunea...

intr-un orasel de muzicanti, cu viori si chitare. dar si rachete
ia sa vedem, se conecteaza ramona la orasel?

tu, unde? :D

Ramona Gabar spunea...

pai e asa: daca e in Romania, atunci trebuie sa fie Reghin.
daca e in Germania, atunci trebuie sa fie Bremen.
daca nu, nu.
eu, daca e in Romania, atunci ar trebui sa fie Brasov. daca e in alta parte, e in Spania, clar. dar mai stau. in plus, nu stii niciodata ce se schimba in viata si locurile gri devin colorate ca in vis. mai astept.

crocolili spunea...

brasov oras mare, ramones. reghin oras mic. cel mai mic!

ihi, mai asteapta daca simti. lucrurile se intampla cand trebuie sa se intample :)cam niciodata mai devreme sau vreodata prea tarziu

plus ca-mi pari micutza :)

crocolili spunea...

si pispirica. da vreau sa zic, micuta la ani

Ramona Gabar spunea...

haha, mica la stat, dar asa cum ziceti Dvs de mica la ani n-as prea zice. nu-mi mai amintesc de cand am terminat scolile. si da, brasov oras mare. dar eu bucuresteanca din nastere si trecere usoara se necesita. :)))

Anonim spunea...

:))